RSS

Reporterii Monitorului sunt alături de Bogdan Lăzăroi

05 Sep

Patru redactori ai cotidianului Monitorul de Botoşani au răspuns provocării Ice Bucket venită din partea colegului Cristian Prisacariu, şi şi-au turnat apă rece cu gheaţă în cap în această dimineaţă, alăturându-se campaniei umanitare adaptată pentru Bogdan Lăzăroi, campanie lansată de jucătorii FC Botoşani.

Mădălina Ursuleanu l-a provocat pe omul de afaceri Ionuţ Mihai, în timp ce Daniel Arim l-a provocat pe Sorinel Liviu, manager de evenimente la Filarmonica  Botoşani.

Mihaela Postolache l-a provocat pe colegul Cornel Rusu care la rândul său l-a provocat pe Dragoş Viziteu de la Consiliul Judeţean.

„Am acceptat această provocare pentru a ajuta un tânăr care are cu adevărat nevoie de ajutorul nostru. Sperăm ca şi alţi botoşăneni să sară în ajutorul lui Bogdan pentru că el chiar merită să ducă o viaţă normală”, a fost mesajul redactorilor Monitorului.

 

Pe lângă provocarea pe care au acceptat-o, toată echipa Monitorului va contribui financiar pentru Bogdan Lăzăroi, tânărul de 14 ani diagnosticat recent cu o boală foarte gravă.

Reclame
 
Scrie un comentariu

Scris de pe 5 Septembrie 2014 în Fără categorie

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: