RSS

Bogdan Lăzăroi va da lovitura de start la FC Botoşani- Dinamo

11 Sep

231233mare

Prima partidă în nocturnă de pe „Municipalul” botoşănean, cea dintre gruparea pregătită de Leo Grozavu şi Dinamo Bucureşti, meci care va avea loc duminică, de la ora 21:00, va fi un real spectacol.

După modelul Villareal care a chemat un copil bolnav de cancer să joace într-un meci şi chiar să înscrie, îndeplinindu-i un vis, FC Botoşani îi va da şansa lui Bogdan Lăzăroi, un băiat de 14 ani diagnosticat cu limfom malign non-Hodgkin, stadiul III tip Burkitt abdominal (un tip de cancer limfatic), să deschidă meciul istoric din weekend şi să fie aplaudat de un stadion întreg, în tribunele căruia se vor afla şi Răzvan Burleanu, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal şi Gino Iorgulescu, liderul Ligii Prfesioniste de Fotbal.

Tânărul este un suporter al echipei despre cazul căruia fotbaliştii şi suporterii au aflat dintr-o campanie a cotidianului „Monitorul de Botoşani”. Toţi îl ajută să lupte pentru viaţă, spirjinindu-l moral şi asigurându-i pentru o perioadă banii necesari pentru tratament.

În plus, duminică fotbaliştii vo intra pe stadion cu tricouri cu chipul băiatului şi cu îndemnul către suporteri de a dona bani pentru el. De altfel, la stadion se vor colecta bani pe timpul partidei. Sume pot fi depuse şi în contul mamei băiatului, RO82BACX0000000076129000 (Banca Ţiriac) sau online pe http://salveazaoinima.ro/campaigns/bogdan-lazaroi/.

Reclame
 
Scrie un comentariu

Scris de pe 11 Septembrie 2014 în Fără categorie

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: